• Accés remot (clients):

Software de Gestió

Els programes han estat pensats per gestionar múltiples empreses en els àmbits comptable, fiscal i laboral, ideals per a gestories, assessories i administracions.

Com distribuïdors oficials d'Informàtica 3, els oferim la possibilitat d'una sèrie de programes multiusuaris de gran potència, que destaquen per la seva senzillesa de funcionament i per una extraordinària fiabilitat.

GESCO3 (facturació, control de cobraments / pagaments)
CONTA3 (comptabilitat general, possibilitat de comptabilitat reduïda per als clients)
FISCAL3 (impressió de models d'hisenda)
NOMINA3 (programa per a la confecció de nòmines)

Aquests programes han estat dissenyats per gestionar múltiples empreses en l'àmbit comptable, fiscal i laboral fent-los especialment adequats per al sector dels despatxos professionals, contemplant la facturació repetitiva de les minutes.

Amb la intenció que puguin comprovar les prestacions dels nostres programes, els adjuntem el link www.info3.es que els permetrà baixar (o executar sense necessitat d'instal.lar) les aplicacions i seguir la seva operativa a través d'un audiovisual. Si disposa de connexió ADSL, també podem fer una demostració des de les nostres instal.lacions.

Per a qualsevol informació addicional no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres o demanar un pressupost sense compromís.

Altres Serveis:

Hardware

Servidors, ordinadors, xarxes, administració de sistemes, etc... Ens dediquem a ser la seva ajuda i solució.

Peritatge Informàtic i Tecnològic

Tramitació, gestió i elaboració de tot tipus de serveis pericials: peritatges, dictàmens i informes pericials judicials.

GRPD

Llei de Protecció de Dades, assessorem els nostres clients per al correcte compliment de la mateixa i en la llei de prevenció del blanqueig de capitals.

Disseny Web

Donem forma al seu negoci, disseny web, serveis internet (posicionament web SEO, xarxes socials), hosting i dominis.


Treballem amb els millors proveïdors de hardware, software i serveis:

fujitsu
esset
informatica 3
orisline
Asociaciación Téccnicos Informática
auditdata
mikrotik
Disseny Gràfic Lillet