• Accés remot (clients):

Peritatge Informàtic i Tecnològic

Tramitació, gestió i elaboració de tot tipus de serveis pericials: peritatges, dictàmens i informes pericials judicials.

Estem especialitzats en la tramitació, gestió i elaboració de tot tipus de serveis pericials informàtics i tecnològics, realitzant peritatges, dictàmens i informes pericials judicials.

- ÚS INDEGUT DEL MATERIAL INFORMÀTIC DE L'EMPRESA
- INVESTIGACIÓ D'INFORMACIÓ COPIADA O ELIMINADA
- OPINIÓ EXPERTA I CONSULTORIA
- CONTRA PERICIALS

PÈRIT JUDICIAL TECNOLÒGIC (ACPJT) / Nº Registre: #0141

La nostra empresa està especialitzada en la tramitació, gestió i elaboració de tot tipus de serveis pericials informàtics i tecnològics, realitzant peritatges, dictàmens i informes pericials judicials.
Col.laborem amb professionals de reconegut prestigi i experiència contrastable en el seu àmbit professional i judicial. S'ofereix una alta qualitat, professionalitat i un tracte directe amb el client i l'assessor legal del mateix depenent de cada cas, amb l'objectiu d'obtenir els millors resultats.
També, realitzem l'auditoria d'informes pericials que s'hagin aportat a una demanda contra els nostres clients, per analitzar la seva base formal i poder en la mesura del possible rebatre els arguments exposats en aquests documents de forma contundent i professional, per aconseguir els objectius sol.licitats.

ÚS INDEGUT DEL MATERIAL INFORMÀTIC DE L'EMPRESA
Si algun membre de la seva empresa està utilitzant el material informàtic per a fins aliens a l'activitat laboral, nosaltres podem ajudar-lo. Un pèrit informàtic analitzarà mitjançant tècniques forenses els dispositius utilitzats per la persona en qüestió. Els resultats seran plasmats en un informe pericial en què es detallarà l'activitat de l'individu sobre l'equipament: activitat a internet, descàrregues, etc. A més, si ho necessita, l'expert acudirà al Tribunal a exposar i ratificar el contingut del seu informe pericial.

INVESTIGACIÓ D'INFORMACIÓ COPIADA O ELIMINADA
Si té la sospita que la informació emmagatzemada en els equips informàtics de la seva empresa ha estat objecte de còpia o esborrat, no dubteu a demanar la nostra ajuda. Analitzarem els ordinadors afectats i redactarem un informe pericial en què es detallarà els moviments que hagin pogut tenir lloc en aquest sentit: quina informació s'ha eliminat, quan i qui ho ha fet; quins arxius han estat extrets a unitats d'emmagatzematge externes; etc. A més, si ho necessita, acudirem el Tribunal a exposar i ratificar el contingut del seu informe pericial.

OPINIÓ EXPERTA I CONSULTORIA
Molts clients contracten els nostres serveis perquè necessiten que un pèrit informàtic es pronunciï com a expert, mitjançant informe escrit o davant d'un Tribunal, sobre un determinat assumpte. Consulteu-nos.

CONTRA PERICIALS
La Llei d'enjudiciament civil preveu en el seu article 347.5 la "Crítica del dictamen de què es tracti pel perit de la part contrària". Si vosté o la seva empresa es troben immersos en un procés judicial en el qual la part contrària ha presentat un informe pericial que perjudica els seus interessos, nosaltres podem ajudar-lo. Analitzarem l'informe de contrari i redactarem un informe contra pericial que rebatrà els arguments esgrimits pel pèrit contrari.

Altres Serveis:

Hardware

Servidors, ordinadors, xarxes, administració de sistemes, etc... Ens dediquem a ser la seva ajuda i solució.

Software de Gestió

Els programes han estat pensats per gestionar múltiples empreses en els àmbits comptable, fiscal i laboral, ideals per a gestories, assessories i administracions.

GRPD

Llei de Protecció de Dades, assessorem els nostres clients per al correcte compliment de la mateixa i en la llei de prevenció del blanqueig de capitals.

Disseny Web

Donem forma al seu negoci, disseny web, serveis internet (posicionament web SEO, xarxes socials), hosting i dominis.


Treballem amb els millors proveïdors de hardware, software i serveis:

fujitsu
esset
informatica 3
orisline
Asociaciación Téccnicos Informática
auditdata
mikrotik
Disseny Gràfic Lillet